Menu
Gildia Pióra na Patronite

powiekosen

śnię

z całego serca
naznaczona
tatuażem do raju
zamysłami
filozofia chodzi mi po suficie

po co mi grunt pod nogami
gdy leżę
gdy śpię
na boku
w nogach
na wznak
ugięta w kolanach
czym jestem
w każdym oddechu
że o mnie jeszcze pamiętasz
wciąż każąc
obudzić

84 154 wyświetlenia
2127 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!