Menu
Gildia Pióra na Patronite

nocą dzień deszczem okryty ...

snem utulony
nocy kołdrą okryty
uciekam od świata
który znam tak dobrze

w rytm serca
chwile mijają
ciepłem dłoni
uśmiechu ukojeniem
tak niewiele
a dla mnie

dla mnie to świt
lepszych dni
które zmył deszcz

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!