Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smutny uśmiech
Smutna twarz
Smutna mina
Smutne miejsce
Smutny kwiat
Smutny pies
Smutny człowiek
Smutne dziecko
Smutni ludzie
Smutny on
Smutna ona
Smutna miłość
Smutna ja

232 wyświetlenia
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!