Menu
Gildia Pióra na Patronite

Być Poetą

Smutno mi jak co dzień
że muszę o tym pisać
ale tylko nie liczni
potrafią pięknie pisać.

A ja wyjątkowa oferma
mam problem w doborze słów
by zaszokować znów
więc nie mam weny już.

Nie znam człowieka
co potrafiłby poruszać
ludzkie serca i umysły
bez aforyzmu skruchy.

I szukając zrozumienia
większość artystów
dziś poezje wybiera
choć nikogo nie zna.

6046 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
  • Salomon

    12 April 2017, 10:03

    Spoko sebix z fartem :)

  • Salomon

    12 April 2017, 09:34

    Gdybym wiedział, że komuś takiemu jak Ty bedzie się nudzić i zaczniesz pisać pod niektórymi tekstami opinię w przybliżeniu nie wznoszące nic takiego puste " chu jowe"
    mając tylko to do powiedzenia, na przyszłość ktos mógłby tu wstać pare skryptów do strony typu " ignoruj jego wpisy" byloby łatwiej :)

  • Salomon

    12 April 2017, 09:24

    @Pankreator a co jeśli nikt nie oczekuje ciebie? Smutno co ? jak juz coś robisz rób to do końca wielki "krytyku" bez jakichkolwiek argumentów twoje "opinie" właśnie można spuścić do nieco innego miejsca odrazu do muszli klozetowej :)

  • marka

    12 April 2017, 06:51

    Proponuję wybrać się do podłej knajpy na przedmieściu i tam szukać poezji.

  • Salomon

    12 April 2017, 00:16

    @Pankreator usunąłem twój komentarz z mojego tekstu bo był bezsensu tak jak ten tutaj, mi też nie podoba się akurat ten wpis, ale to nie znaczy że odrazu masz pisać coś takiego w dodatku bez jakichkolwiek argumentów, poziom zera tak jedynie mogę nazwać kogoś takiego w dodatku na tym końcie nie mającego nawet jednego wpisu :)