Menu
Gildia Pióra na Patronite

W

Smutne są słowa które kroczą pustymi uliczkami
Zaglądają do okien i obserwują myśli
Wokół chłód i ciemności coraz głębsza
Za nami - wszyscy

Patrzę w roześmiane do łez oczy
Ogromne z kropelki miłości
Dotykam Cię światłem księżyca
I zimnym deszczem w nocy

Gdy wracasz w milczeniu gdy inni mówią
Rozglądasz się, jakbym był obok
Ty wiesz, ja Ciebie rozumiem
Tak bardzo że mógłbym Cię przekonać

12 302 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących
  • 4 September 2017, 21:10

    :)

  • 31 August 2017, 22:00

    Niby do czego?

  • Cris

    31 August 2017, 21:29

    Jak niegdyś wspomniałam oceniam tekst, nie osobę, tak dziś podtrzymuję, że wiersz zatrzymuje...
    ładne wersy.