Menu
Gildia Pióra na Patronite

najlepszy druh

smutku
mój druhu wierny
ileż dróg
razem przebytych
czasami zdradzałem cię
wiem
lecz ty czekałeś
jak wierny pies

za oknem deszcz
oboje go kochamy
i słodki mrok
straceńców sprzymierzeniec

smutku
wypijmy znów
za te krótkie chwile
gdy w samotności cię zostawiałem

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!