Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niekochanie

Smutek Twój przeczy słowom
Że jesteś przy mnie, bo czujesz
Uśmiech jest formą kłamstwa
Którą mi okazujesz
Mimo iż znam Cię dobrze
Wiem że nie na tyle
By wiedzieć co siedzi w sercu
ukrytym w głębinie.

8354 wyświetlenia
59 tekstów
3 obserwujących
  • marka

    16 November 2015, 00:49

    Kiedyś w szkole pisało się takie pamiętniki i ludzie się do nich wpisywali.
    Myślę, że zbiór takich form wydany w formie tomiku mógłby zaistnieć na rynku.