Menu
Gildia Pióra na Patronite

Westerplatte

śmiertelną chwałą się przyoblekli
z beznadziejną walką ożenieni
bogom wojny na żer rzuceni
spoczywają na tym skrawku ziemi
gdzie morze śpiewa im do snu

159 238 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!