Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa chorej matki

Śmierć nas rozłączyła
Pękł węzeł przysięgi
To było jak wczoraj
A Ty już tęsknisz

Wołasz ustami choroby
by śmierć przeniosła mnie
Na drugą stronę do Ciebie

Zobacz proszę
łzy naszych dzieci
Nie zabieraj im matki

Zaczekaj jeszcze
Daj zagoić się ranie
Po Twoim odejściu

Wiem, tam już nie boli
Chcesz dla mnie raju
Ale tu jestem bardziej
potrzebna
https://www.youtube.com/watch?v=uA0UJoNLMSo

103 441 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących
  • 30 December 2015, 20:42

    Przesliczny, bardzo wzruszający .

  • nicola-57

    30 December 2015, 19:57

    wierzę w moc słowa, słowa Prawdziwego w szczególności.
    Mariusz, Dziękuję. I Tobie również życzę 2016-ego wypełnionego po brzegi Miłością.

  • szpiek

    30 December 2015, 19:42

    to ja dziękuję, szczęśliwego Nowego Roku ;)

  • nicola-57

    30 December 2015, 19:33

    są wiersze, które wiją w nas gniazda...
    to jest ten wiersz.
    dziękuję i pozdrawiam :)