Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nocny monolog

Słyszę głośne bicie choć jest tak daleko,
widzę jak pompuję krew - mam je pod powieką.
Moje w Twoje dziwnym trafem zostało wplecione
i to pierwsze i to drugie miłośći złaknione.

Mówisz czasem "mięsień" o tym naszym dzwonie,
ja zaś mawiam serce, gdy łzy szczęścia ronię.
Ciepły powiew czuję, mimo chłodnych nocy.
Czy to jest już miłość czy dopiero kroczy?

12 269 wyświetleń
111 tekstów
58 obserwujących
  • skrobek

    9 April 2014, 18:22

    Dziękuję za dobre słowo.
    Również ślę pozdrowienia. :)

  • IceCherry

    9 April 2014, 08:57

    Miło Cię czytać Łukaszu. I to w tak dobrej formie ;)

    Pozdrawiam ;)

  • RoxyRox

    8 April 2014, 00:38

    :)