Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie nad przepaścią

Słyszę bicie swego serca,
Lecz czy to dobry znak?
Czas, co sekundę mnie uśmierca...
Chciałbym wzlecieć wysoko... Jak ptak.

Chcę krzyczeć? Chcę, najgłośniej,
By nim spadnę w przepaść usłyszeli.
Mogę spaść. Byle nie skończyć żałośnie,
Jak inni... Którzy tylko szeptali.

15 094 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!