Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (słowa o miłości)

słyszałem szept anioła
mówił coś

o miłości

nie dosłyszałem słów
zakrzyczał go tłum

szyderców

159 237 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • mercy

    22 November 2011, 21:21

    No ładnie...

  • Julka 10

    22 November 2011, 19:35

    No...właśnie... dobre pytanie. Dlaczego szydercy zagłuszyć mogą miłość i...Aniołów zastępy ?

    Kto zna odpowiedź?

  • słoneczniki

    22 November 2011, 17:59

    Świetne!
    Zabieram.

  • Voyage

    22 November 2011, 17:35

    Parę słów, a można się zachwycić, zabiorę sobie..;)