Menu
Gildia Pióra na Patronite

Współczesna wizja "przypadku"...

Słychać szumy i trzaski, jakiś zamach się szykuje,
Szklanki się tłuką, ludzie uciekają, ktoś zabić ją próbuje?
Z kieliszkiem w dłoni, czerwoną różą we włosach,
W swej czarnej sukni, bezsilna i umęczona.
Upadła na twarz, na jej skroni strużka krwi się pojawiła,
Ale nikt nie dostrzegł, już nie żyła.

811 wyświetleń
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!