Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słuchaj

Słuchaj mnie
1.Słuchaj, słuchaj, słuchaj.
Próbuję cię dotknąć, próbuję zrobić coś, abyś zobaczył , że jestem.
Wiem ,że chcesz mnie słyszeć,lecz nie wolno ci.
Chociaż wciąż udajesz to wiem czego chcesz, ja też tego chcę.
Ref:Mów mi, że to nie żart, w głowie mnie masz.
Próbuję myśleć tak, mówić tak.
Mów mi co w głowie masz, ukryjmy się.
Nie znajdzie nas nikt , nie wolno nam razem być.
Mów mi czy mnie słyszysz?
2.Widzieli za dużo, znacznie za wiele, mimo to mówili o nas przyjaciele.
Zapomnij o mnie, musisz to zrobić. Ja też tak powinnam, lecz nie wiem czy tego chcę.
Ref:Mów mi ,że to jest żart, w głowie mnie masz.
Próbuję myśleć tak,mówić tak.
Mów mi co w głowie masz, co w sercu masz.
Zabijmy tę miłość , nie wolno nam razem być.
3.Powiedz jak walczyć z tym wszystkim , skoro już za późno jest?
Czy mnie słyszysz?
Jak zatrzymać strach i mówić wszystkim , że już ciebie mam?
Czy mnie słyszysz?
Ref:Mów mi ,że to jest żart ,w głowie mnie masz.
Próbuję myśleć tak, mówić tak.
Mów mi ,co w głowie masz, to wszystko złe.
Zabijmy tę miłość, nie wolno nam razem być.
Słuchaj mnie , słuchaj mnie , słuchaj mnie!
Czy mnie słyszysz? Słuchaj , słuchaj , słuchaj..

1379 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!