Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura do anioła

słów pieszczotą
do snu ukołysz mnie
tak cicho
szeptaniem
mej duszy utul łkanie

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!