Menu
Gildia Pióra na Patronite

Errata

Słowo żyć tak pięknie brzmi,
Lecz cóż z tego jak nie dla ciebie,
Dzisiaj tylko słowo śmierć mi w głowie grzmi,
Zastanawiam się jak jest w niebie,
Czy odpowiem za wszystkie słowa wypowiedziane w gniewie ?
Moje serce już miłości nie przewodzi,
Jedynie kula mą głowę przechodzi...

3164 wyświetlenia
38 tekstów
0 obserwujących
  • 8 May 2015, 02:38

    Rozumiem Galicjuszu tylko widzisz, jest pewien problem. Nie wiem czy ktoś cię o tym uświadomił ale ty nie żyjesz. Przepraszam, że musiałem ci o tym powiedzieć. Łączę się z tobą w bólu.