Menu
Gildia Pióra na Patronite

ZAWIEDZIONE OCZEKIWANIA

Słowo do słowa, przerosty treści
Oczekiwania nierzeczywistości
Prawda w nieprawdzie, niezrozumienie
Walka pokoleń, rozgoryczenie

Przymus ambicji, wstydliwość rozmowy
Dusza w rozterce, zawroty głowy
Wyniosłość i duma, ślad zagubienia
Uśmiech rozpaczy, brak przebaczenia

19 681 wyświetleń
162 teksty
0 obserwujących