Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowem nie wspomnę,
gdy wyraz zamilknie
wśród życia ciszy.

Wyrazu nie napiszę
z weny braku,
gdzieś zagubiła się.

Życia nie przeżyję
w złudnej nadziei,
która umiera wciąż.

Siebie nie porzucę,
choć głuche są myśli
widzą się we mnie.

147 651 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • 1 May 2018, 01:51

    to może...
    miłość wyśpiewaj
    choć głucha jest jak pień
    z wyrytym sercem

    Dobranoc :))