Menu
Gildia Pióra na Patronite

Natchnienie

Słowem do ciebie przypłynę
Zanurzę się w tobie całej
Słowem utulę, ukołyszę
Pozwolisz myślom biec dalej

Me słowa niosą ci spokój
Dają nadzieję i wiarę
Byś mogła w gęstym mroku
Odnaleźć światła ogarek

E.G.

Portalowi Cytaty.info i Cytatowiczom dedykuję

28.10.2013 r.

48 321 wyświetleń
413 tekstów
105 obserwujących
  • mill

    19 June 2015, 21:55

    ...prawdziwa perełka ona jest ;)....

  • Naja

    14 November 2013, 13:51

    Dziękuję :-)

    Lubię to miejsce.
    Mogę się zatrzymać, zadumać, zachwycić, zadziwić... i oczywiście światło odnaleźć... :-)))

  • misiek45

    30 October 2013, 20:30

    Miła dedykacja i ładny wiersz-pozdrawiam :)

  • Elizabetta

    29 October 2013, 15:18

    Dziękuję za dedykację, ładny wiersz;)