Menu
Gildia Pióra na Patronite

kartka z pamiętnika 4

słowa
w czerwieni twych ust
topią się
tracąc swój sens
więc nie mów nic
po co kłamstwa
przecież wiesz
że to nigdy się
nie zdarzyło

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących