Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowa... .

Słowa siłą odebrane,
Słowa tak misternie wyszukane,
Słowa, których czasem brak.
A tu, tak zbrukane, innym przypisane,
Jak to tak... ?
Słowa, których na co dzień brak... ,
Już nie moje... .

215 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
  • 15 June 2015, 21:54

    Dziękuję :-)

  • krysta

    15 June 2015, 21:51

    zatrzymuje treścią...
    pozdrawiam :)