Menu
Gildia Pióra na Patronite

Próba

Słowa rzucane niczym ciężkie kamienie,
Uderzają mnie po twarzy.
Mam przeprosić za swoje istnienie?
Za to , że chcę nadal walczyć?
Co dzień upadają bezdenne ambicje.
Uderzają o twardą podłogę.
Wtedy krzyczę , błagam, proszę...

16 509 wyświetleń
188 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!