Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anberlin – „Enjoy the Silence"

Słowa niczym przemoc łamią ciszę
Przychodzą włamując się, do mojego małego świata
Sprawiając mi ból, wdzierają się we mnie
Nie potrafisz tego zrozumieć moja mała?

Wszystko czego pragnąłem
Wszystko czego potrzebowałem jest tu w moich ramionach
Słowa są zbyteczne
One potrafią czynić tylko szkodę

Przyrzeczenia są składane by je łamać
Uczucia są głębokie, słowa trywialne
Przyjemności pozostają, tak samo ból
Słowa są bezsensowne i zapominane

Wszystko czego pragnąłem
Wszystko czego potrzebowałem jest tu w moich ramionach
Słowa są zbyteczne
One potrafią czynić tylko szkodę

Wszystko czego pragnąłem
Wszystko czego potrzebowałem jest tu w moich ramionach
Słowa są zbyteczne
One potrafią czynić tylko szkodę

320 wyświetleń
39 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!