Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mamo.

Słowa dwa, słowa proste z tak wielkim przekazem
Które łatwo przychodzą, które kłamstwem mogą być
Żyję z wiarą, iż kiedyś siły odnajdę
By powiedzieć Ci KOCHAM CIĘ, TWÓJ SYN

Dlaczego to trudne? Tak ciężko przychodzi
By wyznać uczucia wobec Tej Jednej
Będzie tych słów brakować, choćbym nie wiadomo jak słodził
To i tak jestem tchórzem, tylko płaczę i siedzę

Wszystko co mam, mam to dzięki Tobie
Uczucia przede wszystkim z wrażliwością w parze
Przepiękne zdania chciałbym zastąpić słowem
Tym, na który brak siły, znów jestem jak kamień

Powtarzam to sobie, iż powiem to dziś Ci
I szukam powodu i szukam na marne
Gdyż mimo moich sił, brakuje sił mi
By wyznać miłość mojej Jedynej Mamie.

43 914 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
  • Bruno

    26 November 2012, 08:16

    dzięki

  • krysta

    25 November 2012, 20:08

    Odwagi.Wiersz przeczytaj mamie pozdr.