Menu
Gildia Pióra na Patronite

Błąd

Słowa bolały
Słowa raniły

Miało być na zawsze
Miało trwać wiecznie
Miało już nie boleć
Miało być tak samo z siebie
Miało...
Miało ale nie było
Zabolało
Zgasło
Zabiło
Jak zawsze uwierzyłam słowom
Świat jest piękny
Myliłam się...
Świat to tylko okruchy szkła z krawędziami ostrymi jak brzytwy

3087 wyświetleń
53 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!