Menu
Gildia Pióra na Patronite

odrosty

słońce
zawsze było jasne
że się przy mnie zanudzisz
tymczasem
w szafach ogrody
jak kwiat ziemniaka młodość
bezwstydnie powróciło życie
do kuchni

30 300 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • Moon G

    15 August 2018, 03:38

    Podoba mi się twój nick, imienniku :)