Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lepsze jutro*

Słońce wstało
za oknem śnieg
jeszcze tonę
w twoich dłoniach
palce zaplatają
warkoczem twoje ramiona.
Przy tobie
topnieje moja niepewność
dotyk ust
rozkrusza lód
mojego serca
obecność koi
lęk i obawy
w naszym małym świecie
każdy szept
był trzepotem motyla
każdy dotyk
piórem feniksa
pocałunki oddechem wulkanu
a miłość obietnicą jutra.

65 869 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    12 December 2017, 10:38

    ja miód uwielbiam zawsze kupuję od znajomego z pasieki ,bo ze sklepu sama chemia rozpuszczany miód, który nawet na łyżeczce się nie utrzyma.

  • Adnachiel

    12 December 2017, 10:33

    Ja czasem miodem :P

  • kati75

    12 December 2017, 10:32

    dosładzam tabliczką czekolady haha;)ale kawy nie słodzę

  • Adnachiel

    12 December 2017, 10:31

    I bez cukru :)
    Ależ cała przyjemność po mojej stronie skrzydeł :)

  • kati75

    12 December 2017, 10:12

    z mlekiem?dziękuję;)

  • Adnachiel

    12 December 2017, 10:10

    Właśnie piję swoją, zapraszam do towarzystwa :))

  • kati75

    12 December 2017, 10:08

    dzięki Skrzydlaty;)przydałoby się kawę wypić jak myślisz?

  • Adnachiel

    12 December 2017, 09:55

    Magnifique!
    Kati, opłacało się poczekać, by przeczytać TAKI wiesz.
    Brawo, jest piękny.