Menu
Gildia Pióra na Patronite

do końca

słońce powoli gaśnie w objęciach księżyca
nawet wolniej od znikającego cienia
twojej obecności

księżyc umiera w białych ramionach
słońca pełne zaufania do obezwładniającego
serce uczucia

i choćby cały wszechświat zamarł
ugodzony na wieki strzałą Amora
będę kochać

do końca świata

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!