Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolory

Słońce jest żółte
A w sercu mym czarno-niebieskie
Kwiaty dla mnie są czarne a powinny
Być kolorowe
Niebo powinno być niebieskie a dla mnie
jest szaro-bure
Życie powinno być różowe a ani trochę
Nie jest kolorowe

12 770 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!