Menu
Gildia Pióra na Patronite

Maska

Słońce dusze ukrywa.
Księżyc maskę uczuć zrywa.
Chociaż staramy się przerwać nić przeznaczenia,
Nic się nie zmienia
Człowiek się zmienia, zmienia się roku pora.
Jednak świat pozostaje taki sam.
Szata utkana z kłamstw, maska ulepiona z fałszywych barw.
To cię nie uchroni, bo razem ze swoją szatą, razem ze swoją maską,
Na końcu zawsze pozostaniesz sam.

1457 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!