Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzisiaj na jutro...

słońce blade z niewyspania
zagląda w moje oczy
życie zaczyna się - dzisiaj na jutro

i niezwykły błękit wchłaniam

a ty na pamięć znów chcesz mnie znać
- nie dając wytchnienia ustom

i łaknąc boskiego piękna
rozkwitam jak kwiat w tańcu pragnień
zniewalającym szeptem zmysły budzę
darem życia nasączam chwile dnia

i dzisiaj na jutro…
- zdumiewam tak jak lubisz

21 287 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
  • EmilG

    14 February 2013, 08:15

    OM - to tylko świadczy o braku fantazji i niecnym procederze ;)

    piękny wiersz Gracjoo, pozdrawiam ;)

  • Gaia

    8 February 2013, 21:13

    Dawno Cię nie czytałam. Delikatność i finezja
    Pozdrawiam :)

  • skrobek

    8 February 2013, 21:04

    Lubię zatapiać swój wzrok w takie cuda :)