Menu
Gildia Pióra na Patronite

kolejna ofiara

słodki smak krwi
nikły zapach
życia które uciekło
jeszcze zęby pokryte czerwienią
ostatnie krople
uśmiech nasycenia

wiesz
ktoś zapłacze nad ciałem
łzy rozpaczy
gdy nad ranem odkryją
kolejne morderstwo
i trupa bez krwi

znów noc
i głód
w ciemnych uliczkach miasta
czujesz już zapach
kolejnej ofiary

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!