Menu
Gildia Pióra na Patronite

dom lalek

słodki sen wariata
psychodelia kolorów
kalejdoskop twarzy
i słów zapisanych w księdze
ręką czarnego anioła

świat na haju
radosny śpiew o miłości
karuzela zdarzeń nieistotnych
zespolenie umysłów
ciał w ekstazie podniecenia

puste oczy
szyderczy śmiech błazna
on wie
zna koniec tej historii
chory dom bez klamek

(czy to ważne że jutro będzie kac ??? świat whisky z colą ...a jutro ??? jutro było wczoraj ...słodki sen wariata ...)

159 238 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!