Menu
Gildia Pióra na Patronite

ślad

ślad zasypał śnieg
każdy oddech boli
tysiące igieł wbija się w gardło
łzy zamarzają w kącikach
choć serce gorąco bije
wszechogarniający mróz wokół
mami kwiatami na szybie
grą świateł wpadających przez okno

wokół biel
gdy przyjdzie wiosna
odsłoni ślady naszych stóp
daleko za mną

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    21 December 2010, 18:33

    Iskrzy się ból w krysztale słów, wywołując wzruszenie...