Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słaby uścisk
Krótki pocałunek
Chwilowe spojrzenie
Niewystarczająca ilość słów
A moje uczucie takie długie
Takie mocne
Bolesne

8877 wyświetleń
64 teksty
6 obserwujących
  • bezoddechu

    24 July 2016, 23:09

    może teraz lepiej widać o co mi chodziło. (dodałam "moje" uczucie)

  • RozaR

    24 July 2016, 21:59

    Trochę się wyklucza .

  • krysta

    24 July 2016, 18:37

    wymowny mini
    :)