Menu
Gildia Pióra na Patronite

słabość

słabość czuję

miłość uczucie
choroba serc

i co jeszcze

papieros płuca depcze

wino sąsiadka

czuję się pijana
jak nocna lampka

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!