Menu
Gildia Pióra na Patronite

zanurzając się w ciemność była poza czasem*

skreślała dzień po dniu
licząc na pełnię szczęścia
szeptała marzenia
gdy gwiazda po niebie szybowała

a czas przez palce przeciekał
i nie działo się nic

wzrokiem niczym zbity pies
próbowała przebić się
przez zamglone okna
których nikt nie przetarł

http://www.youtube.com/watch?v=j1NpIAH695c

135 876 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    14 December 2014, 10:52

    Miło ciebie widzieć Piotrze:)

  • marka

    30 November 2014, 22:14

    KLasa Motylku. Pozdrówki.

  • motylek96

    30 November 2014, 09:16

    ciesze się:)

  • krysta

    29 November 2014, 14:21

    podoba się wiersz.
    miłego dnia.