Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zatracisz się w mych ramionach
Tańcząc
ponownie pokochasz
Utrzymam rytm bicia serc
i znów
w zapomnienie zacznę uciekać

2252 wyświetlenia
37 tekstów
4 obserwujących
  • kluska56

    29 December 2015, 04:12

    :)

  • RozaR

    29 December 2015, 00:19

    Ach ech - odlecę zwiewna i powabna a wy żałujcie -
    Oczywiście drwię - ale z sympatią :-)