Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozbitek - Puzzelek

Skorupko co pękłaś
Zgnieciona udręką
Zmień się w puzzelka
I odnajdź swe miejsce
A wszystko
Będzie pasować

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • Cris

    22 February 2017, 23:48

    obrazowo.

  • fyrfle

    22 February 2017, 13:40

    Mini krótko i treściwie oddające co w człowieku siedzi.