Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dach Świata

Sklepienie Niebieskie
Firmament
Nieboskłon ...

czy to są słowa z palca wyssane
czy może nazwał ktoś to
co jest wysoko nad nami
a ktoś inny tylko

namalował kosmos?

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Adnachiel

    28 October 2018, 17:23

    wiersz*
    Wybacz, klawiatura chciała być mądrzejsza :)

  • Adnachiel

    28 October 2018, 17:22

    Bardzo fajny wiesz.
    Pozdrawiam.

  • Michaelowa

    27 October 2018, 20:14

    Ziemia jest płaska