Menu
Gildia Pióra na Patronite

pełni niepokoju

składamy świadectwo
każda z komórek koi swą siostrę
uśnij gdy przyjdzie zmiana na warcie

racja bytu to racja najwyższa
a sen te pustkowia lekko pogłaszcze

1126 wyświetleń
21 tekstów
6 obserwujących
  • mar Morto

    13 March 2014, 19:41

    masz rację, dziękuję

  • RozaR

    13 March 2014, 19:26

    No- zaczyna mi się podobać - ale brakuje jasności przekazu - coś dodaj.