Menu
Gildia Pióra na Patronite

W DNIU ŚWIĘTA KOBIET

Składam Wszystkim Kobietom
Najserdeczniejsze życzenia żeby
Świętem był Wasz każdy dzień
W relacji z Waszymi mężczyznami
Abyście były przez nich w każdej chwili
Doceniane kochane pieszczone
Obdarowywane pięknym i dobrym słowem
Kwiatami pomocą wysłuchaniem
Modlitwą wspólną zaśpiewaną piosenką
Wyjściem do kina teatru kawiarni
Parku w góry na łąki i w pola
Do kościoła do ogródka pod prysznic
Żebyście dostając to wszystko
Czuły się przez całą dobę
Szczęśliwymi Radosnymi
Wesołymi
A przez ten błogostan
Żebyście emanowały do świata
Uśmiechem spokojem cierpliwością
Chęcią do życia i serdecznością
I jeszcze niech Bóg wysłucha
Tych Waszych wspólnych modlitw
I pobłogosławi ciszy Wspólnoty Pokornych.

08.02.2017r.
Przede wszystkim Tobie Aniu
Dziękuje że Jesteś(My)

297 748 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    9 March 2017, 18:27

    Dziękuję za opinię, cieszę się, że masz odwagę napisać.

  • 9 March 2017, 18:07

    Piękne życzenia Mirku. Dziękuję Ci, że pamiętasz, to bardzo miłe z Twojej strony.:)