Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skieruj uwagę na mnie
tak jak byś mnie szukał
przyjrzyj się mi dokładnie
odliczam dni
leniwa pięść przerwie mą drogę
mózg ufa z wolna napływającej głupocie
gdybym tylko mogła zrozumieć
ślepy fałsz...ból w mojej głowie
przesuwam bariery na sam próg bólu
fabrykuję, przekrwawione oko pęka od wizji.

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    3 September 2014, 18:07

    Anius Słonko miło mi cie wiedzieć i ciepło pozdrawiam :)