Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłości ma

Monroe

Monroe

Skarbie, w twoich ramionach czas za szybko mi ucieka
A wieczność wydaje się być zbyt krótka.
Miłość do Ciebie, nadaje kształt mojemu sercu
Każda chwila z Tobą, napawa mnie radością
Twoje pocałunki smakują szcześciem,
A twój dotyk otwiera drogę do bram rajskich.
To twa miłość nauczyła mnie bez skrzydeł latać,
Z kolan się podnosić, i jak się z bólem godzić.
Choć nie zawsze potrafię sprawić, że przestanie padać,
To zawsze razem z tobą będę moknąć w tym deszczu
I będę Cię Kochać, nawet w najczarniejszej godzinie,
Bo będąc razem, damy radę wszystkiemu.. całemu światu

8484 wyświetlenia
81 tekstów
1 obserwujący
  • 15 September 2013, 19:08

    "Bo będąc razem, damy radę wszystkiemu..
    całemu światu"
    piękne :)
    pozdrawiam