Menu
Gildia Pióra na Patronite

świąt spokojnych ...

skąpana we krwi
unurzana w szkarłacie
ziemia

gdy szedł wyszydzany

każdy kolejny krok
znaczony bólem
ciężarem

na miejsce kaźni prowadzony

od wieków
wciąż drogę tę przemierza
dać świadectwo

by krzyżem świat odmienić

( spokojnych świąt tym co tu zajrzą życzę :D )

159 237 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • MartynaR

    30 March 2013, 11:19

    Piękne słowa !
    spokojnych świat .

  • czarna mamba

    30 March 2013, 11:00

    wesolego Alleluja i do przodu gnaj:)