Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obok drzwi

siniaki na ścianach wciąż dają nadzieję
że można żyć z bólem
zapomnieć dlaczego
nie pytać

otwierać rany
po szerokościach - nie dać poznać
topić może łzami

tak lepiej

za plecami ukryć świat
płomień
popiół

ostatnie szczątki

siebie

tylko po to by diagnozować
złe strony

być chorym na samą myśl

i spalać do końca
tęsknotę

146 970 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • Gaia

    30 October 2012, 18:48

    Ja też nie, ale... na hale
    lubiem spozirać
    i góralską muzyczkę śpiwoć.
    Hej! ;))

  • 30 October 2012, 18:27

    Przeca napisałam, że się powtarzam, toć dlatego bez hej - ja nie spod samiućkich Tater. :D

  • Gaia

    30 October 2012, 18:23

    Coś takiego... No.
    A jakieś
    hej albo dzień dobry bardzo lub mniej
    to nie łaska... ;p

  • 30 October 2012, 18:17

    Coraz częściej się powtarzam i nie wiem już co napisać, więc sobie pomilczę.

  • Gaia

    30 October 2012, 14:26

    Schować za plecami cały swiat a potem jeszcze łzy utopić i spalić tęsknotę....
    No dużo tego Kaśko. Dużo...

    No mocne to Twoje wierszydło. Zaciska i sznuruje jakiekolwiek słowa :P

  • sprajtka

    30 October 2012, 11:25

    Oprzeć się o framugę , gdy drzwi z ram wyciągnięte...