Menu
Gildia Pióra na Patronite

bal (kon) nie dzielny

się miota ładnie
w wewnętrzu kołacze
wczoraje na terazy jak plastik
przetapia

i mruczy chmurą nad kominem obszczanej kamienicy
jebnięta znów mordę
drze świat/d
czy
że żyje

42 460 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • Gaia

    17 July 2012, 23:49

    e tam
    niech zedrze
    zezyje

  • Berenique

    17 July 2012, 21:57

    Wiersz zastanawiający, nietypowa gra słów, podoba mi się.