Menu
Gildia Pióra na Patronite

/moje z moblo.pl

siedzi dziewczynka w kącie i płacze, ''już nigdy Cię, tato, nie zobaczę''. dłońmi oczy zakrywa, rozlewa się łeż morze, już nic nie pomoże... taniec smutku opętał jej twarz, tak bardzo chciałaby, żeby było dobrze, choć ten jeden raz.

4649 wyświetleń
56 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!