Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na Ławce.

Siedziałem na ławce
ot tak
obróciłaś się
na wspak

Spytacie jak?

A tak

Biegłaś truchtu krokiem
i wspak
odeszłaś
ot tak...

81 756 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • 25 September 2013, 23:13

    wszystko się jakoś dzieje ot tak.