Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wampir

Siedziałam w kącie
patrząc w oczy kocie
w mroku schowany
wampir przez zło wysłany.

Ja się nie bała
w miejscu zostałam
w nim zakochana
wszędzie niechciana.

Zło popełniłam
celowo to zrobiłam
by być z ukochanym
przez dobro wygnanym.

Północ wybiła
dobro w mroku pogrążyła
Śmierć przybyła
i nas zabiła...

1965 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!